Puncte de recoltare

Aflati unde recoltam pentru analize

Puncte de recoltare

%

Pacienti multumiti

Analize

TOUBIBLAB s-a nascut din dorinta mai multor medici specialisti de a avea un dialog mai apropiat cu personalul din laboratorul de analize care le deserveste pacientii; pentru a putea verifica si face corelatia intre datele examenului clinic si datele de laborator.
Endolife

Clinica Endolife, se afla intr-o locatie usor accesibila- langa Casa Stiintei si Tehnicii- intersectia de la Bila. Este o clinica ce ofera servicii medicale de inalta calitate pacientilor cu patologie endocrina, cardiovasculara, pneumologica-alergologica, prin intermediul unei echipe de medici cu calificare si experienta.
Adresa: Str. Maria Tanase, nr 11, 4536534, Craiova, Dolj

Phone: (0251) 59 59 55

Email: [email protected]
Web: www.endolife.ro

Policlinica Sf Nectarie

“Centrul de Oncologie Sf. Nectarie ” reprezinta un sistem integrat de servicii medicale oncologice, pornind de la consultatii in ambulator pana la tratamente specifice, efectuate in regim de spitalizare de zi, si are drept scop principal acordarea de servicii medicale gratuite si de cea mai buna calitate in domeniul oncologiei medicale , organizate dupa principiile celor mai bune sisteme de asistenta medicala actuala.
Adresa: Str. Caracal, nr. 23 A, Craiova, Dolj

Phone: (0351) 40 13 36

Web: www.centruldeoncologie.ro

Analize Online

Pentru a descarca rezultatele analizelor va rugam accesati astfel pentru nume utilizator: folositi CNP-ul dumneavoastra pentru parola: folositi id-ul primit la comanda de recoltare